728x90 Banner

BKM Express 20 TL MaxiPuan Kampanyası

BKM Express 20 TL MaxiPuan Kampanyası
BKM Express 20 TL MaxiPuan Kampanyası
22:03 0 Yorum

BKM Express 20 TL MaxiPuan Kampanyası

5 Eylül-30 Eylül 2014 tarihleri arasında İşbankası Bankamatik Kart'ınız ile gerçekleştireceğiniz e-ticaret alışverişlerinizde BKM Express kullanın, tek seferde gerçekleştireceğiniz 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 20 TL MaxiPuan kazanın!

Kampanya Detayı:
1- Kampanyamız kart bazında değil müşteri numarası bazında olacaktır. Bir müşteri kampanya kapsamında tek seferde yaptığı en yüksek tutarlı işlemi üzerinden olacak şekilde azami 20 TL MaxiPuan kazanabilir.
2- İlave Maxipuanlar kampanyamızın sona ermesini takiben 14 gün içinde müşterilerimizin kampanyamızda kullandıkları kredi kartlarına yansıtılacaktır. Kazanılan MaxiPuanlar için bir son kullanma tarihi bulunmamaktadır.
3- Şirket Kredi Kartı,  Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız Kart, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
4- Kampanyamıza Maximum Kart, MercedesCard ve Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
5- Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.
6- Ziraat Bankası Kredi Kartları kampanyaya dahil değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Blog Arşiv

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Top 10

Hakkımda

Basit Yazı

Bu widget, normal bir HTML/JavaScript widgetidir.

Popüler Yayınlar

Etiketler