728x90 Banner

Kamu İçin 36 bin Personel Alımı Olacak !

Kamu İçin 36 bin Personel Alımı Olacak !
Kamu İçin 36 bin Personel Alımı Olacak !
11:27 1 Yorum

Kamu 2014 İçin 36 bin Personel Alımı Olacak !

--MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA 

--35 bini öğretmen, bini de Milli Eğitim Bakanlığı'nın diğer hizmet sınıfı kadrolarına olmak üzere, 31 Aralık 2014 tarihine kadar 36 bin atama yapılacak.

--SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA 

--Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak ve 20 kişiyi geçmemek üzere sözleşmeli olarak uzman personel istihdam edilebilecek. Bu kapsamda sözleşmeli olarak istihdam edilecek personel sigortalı sayılacak.

--Bu şekilde çalıştırılacak olanlardan kurum tarafından belirlenecek en fazla 10 kişiye ödenecek ücret, Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddesine göre istihdam edilenlerin sözleşme ücreti tavanının 4 katını, geri kalanlar için ise 3 katını geçemeyecek. Bunlara ilgili maddede belirtilen ücret dışında herhangi bir ödeme yapılamayacak.

--Bu kapsamda istihdam edilecek personel kurum tarafından yürütülen özel bilgi ve ihtisas gerektiren projeler kapsamında görevlendirilecek ve bu şekilde sözleşmeli personel istihdam edilen projelerin süresi en fazla 3 yıl olacak. Bu kapsamda çalıştırılan bir kişi aralıksız olarak en fazla bir proje süresince görevlendirilebilecek ve farklı projelerde de olsa 3 yıldan daha uzun süre istihdam edilemeyecek.

1 yorum:

  1. Memur alınacak diyorlar sadece kendi yandaşlarını ve yalakalarını alıyorlar kadrolara. 2014 yılında da atamamız yapılmaz bekleriz kös kös

    YanıtlaSil

Sponsor Bağlantılar

Blog Arşiv

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Top 10

Hakkımda

Basit Yazı

Bu widget, normal bir HTML/JavaScript widgetidir.

Popüler Yayınlar

Etiketler